bildtomas

T.ex. kan vi sköta din vinterservice med byte av olja, filter, tändstift och rundsmörjning osv. Märkes-specifika jobb så som garantier däremot överlämnar vi till märkesverkstäderna. Annars blygs vi inte och tar oss ann nästan alla märken...

För dig som kör italienskt så finns Biscaya Motor här på gården. Vi överlåter all italiensk service till dom. Du kan elegant kombinera din vinterförvaring hos oss på Octane Club med Biscayas service. Du kan lämna din Ducati eller Guzzi på hösten här hos Octane Club för vinterförvaring och hämta den nyservad och klar på vårkanten. Biscaya hämtar hojen från oss, servar och ställer tillbaka den på sin vinterförvaringsplats. Vi samordnar det hela – smidigt och lättsamt för dig. Din italienska service bokar du med Biscaya direkt. Vinterförvaringen bokar du med oss.

Vi har en del extra maskiner som svarv, svets, fräs, planslip, m.m. som gör att vi kan hjälpa dig med en del specialjobb. (Allt i mån av tid förstås). Tveka inte att höra av dig med din förfrågan.

ajsv4
Velocette29

Service

Ombyggnad &
reparationer

I vår lite mer välutrustade privata verkstad här på gården kan vi också åta oss lite arbete

Startbutton
Lokalerbutton
Servicebutton
Evenemangbutton
Kontaktbutton
Ovrigtbutton
Octane Club Alingsås tel: 0708 300 233
hjälp..!
När du behöver
Octaneservicestamp
item1a Start Evenemang © 2010 – 2019 Designcraft