Servicebutton
Kontaktbutton
Startbutton
Lokalerbutton
Servicebutton1
Evenemangbutton
Kontaktbutton1
Ovrigtbutton
Octane Club Alingsås tel: 0708 300 233
© 2010 – 2019 Designcraft

Mycket mer än bara parkering

Octane Club kan idag erbjuda två olika alternativ för din vinterförvaring. Antingen du vill meka med hojen dagligen eller bara parkera den tryggt fram till snösmältningen. Välj själv....

Det här är för dig som enkelt vill ställa undan hojen på en billig, säker och torr plats under vintern. Då rekommenderar vi vårt lite enklare alternativ; en avfuktad och ouppvärmd lokal (med begränsad tillgänglighet). Här står cykeln tryggt undanstoppad tills våren kommer. Här betalar du 175:- i månaden, om du är långliggare och delar upp betalningen räntefritt på 12 gånger. Normalt skickar vi en faktura i november på hälften 1050:- och en i februari på resten, då kostar en vinter 2100:-

Detta är för dig som vill ha obegränsad tillgång till hojen. Kanske du vill skruva själv eller bara kunna ta ut den för en modig sväng i vinter? Eller om du vill ha hojen parkerad här hela året och enkelt hämta den för dina hojturer, sommar som vinter. Då rekommenderar vi vårt "först-klassiga" alternativ: en (måttligt) uppvärmd plats i anslutning till våra mekarplatser och kaféet. Här har vi gjort det lätt att hålla inspirationen på en stimulerande nivå. Med en dryck i näven och trivsam musik i bakgrunden kan du i gott sällskap utveckla dina drömmar när du bygger om bågen. Här betalar du 250:- i månaden, om du är långliggare och delar upp betalningen räntefritt på 12 gånger. Normalt skickar vi en faktura i november på hälften 1500:- och en i februari på resten, då kostar en vinter 3000:- Eftersom här ändå är tomt över sommaren, så har du möjlighet att i priset använda platsen hela året, om du tex reser bort och vill ställa undan hojen, eller bara kommer hit och skruvar lite mm..

I båda alternativen kan du tvätta hojen här när du lämnar den.

Självklart underhållsladdar vi också ditt batteri. (Är ditt batteri gammalt och slut fixar vi självklart ett nytt till en rimlig penning).

Försäkring ordnar du själv. I princip är det en parkeringsruta i ett garage du hyr – vi försäkrar huset – du försäkrar hojen.

Vare sig du hyr varm eller kall plats har du naturligtvis fri tillgång till våra trivsel-lokaler.

Vi har just nu tyvärr bara lediga platser i den kalla avdelningen, Tveka inte att ringa eller e-posta din bokning för nästa höst omgående.

95 octane
107 octane
item1 Service Servicebutton Start Evenemang © 2010 – 2019 Designcraft