I anslutning till vår "högoktaniga" varma avdelning finns 3 mekarplatser med mc-lyftar och en rejäl arbetsbänk. Här hittar du en komplett uppsättning verktyg, diverse sprej, tejp och smågrejer. Vi har också flera sortimentlådor med skruv och mutter m.m – allt till självkostnadspris.

Är du sugen på att själv meka lite i goda vänners lag, då har du möjlighet att komma hit och rulla fram hojen till mekardepån.

Lackrummet har rejäl belysning, kraftig utsug och gott om krokar i taket. Här finns också golvbrunn och diskbänk med vatten.

Mekarplatser med mc-lyftar

Vi har också en glättare (s.k. engelskt hjul), där den kreative fritt kan prova på att rulla egna skärmar, tankar eller andra plåtdelar. Här hittar du också en hydraulisk press för monteringar och demonteringar av lager och liknande.

I mån av tid bistår vi gärna med tekniska råd om du kör fast. Man har ju sett en hel del osannolika fel genom åren på Biscaya motor...

På gården har vi dessutom en privat verkstad med ytterligare resurser där vi i mån av tid kan hjälpa dig med service och specialjobb.

Brough Superior
Din egen verkstad
Rudge
Startbutton
Lokalerbutton
Servicebutton
Evenemangbutton
Kontaktbutton
Ovrigtbutton
Octane Club Alingsås tel: 0708 300 233
© 2010 – 2019 Designcraft
item1a Start Evenemang © 2010 – 2019 Designcraft