Startbutton
Lokalerbutton
Servicebutton
Evenemangbutton
Kontaktbutton
Ovrigtbutton
Octane Club Alingsås tel: 0708 300 233
© 2010 – 2019 Designcraft
Slå dig ned...

Vi tycker att en mc-lokal ska vara ändamålsenlig, inte bara för hojen men också för knutten. Vi har kanske blivit lite bekvämare med åren, men målsättningen har varit att göra Octane Club till ett trivsamt ställe där man gärna slår ihjäl en kväll – helt i onödan.

I kaffebaren hittar du kall dryck i kylen. Vi försöker att hålla den välfylld med olika smaker. Säg gärna till om det är något du saknar så ska vi försöka ladda. Självklart har vi också en riktig kaffemaskin som färskmaler och brygger mycket gott kaffe.

I frysen hittar du bullar eller annat smått. Vi har också laddat på med några enklare maträtter som enkelt värms mikrougnen (med grill funktion). Om det finns avstättning utökar vi gärna sortimentet ytterligare. Allt detta smaskiga finns till självkostnadspris!

Med vår tjusiga veranda har vi nu mycket trivsamma utrymmen för alla årstider. Här kan du möta våren tidigt eller bekvämt sjunka ner i en fåtölj och skölja ner vägdammet efter en hojsväng i sommar. Vi ligger ju granne med Biscaya motor så du lär se en hel del italienare dundrande förbi på vår egen ”provsträcka”.

Vår digitala ”jukebox” (iMac) är full-laddad med en salig blandning ”roadmusic”. Här borde de flesta hitta något som inspirerar.

I bokhyllan hittar du en samling kultklassiker - mc tidningar & böcker från tidigt 70-tal framåt.

Vi har också en videoprojektor-installation som gör att vi under den mörkare årstiden gärna klämmer på en film för att muntra upp oss själva. Kolla in vår evenemangssida för mer info angående ”happenings” på Octane Club.

kaffe
kaffegubbe
item1 Start Evenemang © 2010 – 2019 Designcraft